Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Dominos’tan Siri Benzeri Pizza Sipariş Uygulaması: Dom

Dominos’tan Siri Benzeri Pizza Sipariş Uygulaması: Dom

Dominos Pizza, ses komutuyla sipariş alan interaktif ve eğlenceli bir uygulama yaratmış.

Dominos Pizza, pizza siparişini mümkün olduğunca kolay bir hale getirmek için, iPhone’lardaki Siri uygulamasıyla aynı mantıkta, ses komutuyla pizza siparişi alan bir uygulama ortaya çıkarmış.

Siri sizin için mesaj gönderebilir, arama gerçekleştirebilirken, Dom ise sempatik ses tonuyla size pizza önerebiliyor.

Çıktığı günden beri devam eden güncelleştirmelerle kendini geliştiren Dom, size yalnızca pizza tavsiye etmekle kalmıyor ayrıca indirim kuponları bulmanızı sağlıyor ve paranızla alabileceğiniz en avantajlı kampanyaları da gösterebiliyor. Bunu yaparken de pizzanın her zaman iyi bir seçenek olduğunu hatırlatmayı da tabi ki ihmal etmiyor.

Mobil kullanıcıların sadece pizza sipariş etmenin kolaylığıyla değil, bunu –Dom’la birlikte- keyifli ve eğlenceli bir şekilde yapmanın da mobil deneyime büyük artı sağladığından bahseden Dominos Pizza CEO’su, uygulamadan oldukça gururlu.

Nuance Communicaton Inc. tarafından geliştirilip, geçtiğimiz Haziran’da piyasaya sunulan uygulamanın ilk hedef kitlesi şuan için Amerika.

1960 yılında kurulan ve 70 ülkede 11.000’den fazla şubesi olan pizza devinin, bu senenin ikinci çeyreğindeki 2 Milyar Dolarlık gelirinin 0.9 milyar dolarının Amerika’dan ve 2013 Amerika satışlarının %40’ının da dijital kanallardan geldiği belirtiliyor.

https://www.youtube.com/watch?v=GJFayU3sDok

Ayrıca dijital kanalları oldukça efektif bir şekilde kullanan markanın bundan önce Dominos Live uygulaması ile siparişlerin hazırlanma aşamalarını müşterilere gösterdiği işi daha once burada haber yapmıştık.

Künye

Ajans: Crispin Porter + Bogusky

Uygulama Geliştirme: Nuance Communicaton Inc.