Anasayfa

8vwnq15a_ineb6_qtyr1_5e3vn.jpg Resimleri
 

Ikea'dan erkeğiniz için 'Bakıcı Servisi' - Man Land


Pin It
Yalçın'ı her yere giderken yanımda sürüklemeye bayılıyorum. Bu bayılma kısmı tabi Yalçın'ın dayanma noktasına kadar sürüyor :)

Ikea bu dayanma noktasını daha da uzun tutabilmek için kadınlar alışveriş yaparken erkeklerin birbirine kankalık yapabilecekleri Man Land ismi ile bir ortam sağlamış. Uygulama Avustralya'da Babalar Günü'nde gerçekleşmiş. 

Çocuklara verdikleri kreş servisinden sonra erkeklere de benzer bir sistemle göz kulak olan Ikea, kocanızı/sevgilizi/babanızı 30 dakika boyunca kreşte tutuyor. Bu arada 30 dakikanın dolup dolmadığını size verilen aletten takip edebiliyorsunuz. Süre sonunda büyük çocuğunuzu gidip eğlenceden sürükleyerek geri alıyorsunuz :) 





Kategoriler: açıkhava
Etiketler: ikea

Pin It

Bu haberler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar


phoenixia (28 Eylül, 2011 22:09 Çarşamba)
bende ikea, erkeklerin bayıldığı marka olarak algı oluşturmuştu, bu uygulama bir yandan şahane işlevsel de gelse, diğer yandan sadece şirinlik olarak gözüktü.

Yorum yapmak için
- sisteme kayıt olabilir,
- Bigu üyesi iseniz ana sayfadan giriş yapabilirsiniz.