Anasayfa

dnn016rs_hgcsi_75jgq_kte21.jpg Resimleri
 

Renault: Otomobil fuarında Facebook 'Like'


Pin It
Facebook hesabı ile girilen Coca Cola Yaz Kampı projesini hatırlarsınız.

Kamptakiler, bilekliklerde yer alan Facebook bilgileri ile aktivitileri beğenebiliyor, kamp içinde çekilen resimlerde otomatik olarak Facebook'ta etiketleniyordu.

Coca Cola gibi Facebook Like olayını gerçek dünyaya taşıyan biri de Renault olmuş. Fuarda yer alan stand ve giriş kartları Facebook ile etkileşime geçebiliyormuş.




Türkiye'de kim kullanacak bekliyorum...


Pin It

Bu haberler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar


Yalçın (settar) Pembecioğlu (27 Nisan, 2011 02:23 Çarşamba)
Türkiye'de bir dahaki ulusal fuar (Auto Show) 2012'de olacağı için bu teknolojinin farklı ve daha gelişmiş versiyonları çıkmış olur o zamana; yüz tanımalı like etkileşimi mesela ;)

Aygül Pembecioğlu (27 Nisan, 2011 02:54 Çarşamba)
Bu arada uygulamanın videosunu izlerken nasıl Facebook Like ile kart irtibata geçiyor diye düşündüğümde, kullanıcılar ilk kartlarını aletten geçirdiklerinde Facebook login ekranı çıkıyor ve o şekilde kart ile Facebook hesabı eşleşiyor diye tahmin yürüttüm.

Ne dersiniz?

sera akture (27 Nisan, 2011 16:20 Çarşamba)

aygül doğru bilmiş, aynen söylediğin gibi oluyor. kart bir kere kullanıcı hesabıyla eşleştikten sonra  sadece like almak için değil, pek çok şey için kullanılabilir.
bu muhteşem uygulamasından ötürü renault'u kutlarım.

Yorum yapmak için
- sisteme kayıt olabilir,
- Bigu üyesi iseniz ana sayfadan giriş yapabilirsiniz.