Anasayfa

fz8h1esy_89jjy_a71nh_h7wbj.jpg Resimleri
 

Cadbury: Qwak Smack *Ambalaj üzeri augmented reality oyun


Pin It

Cadbury, Londra 2012 Olimpiyatları için başlattığı Spots vs Stripes kampanyasının devamında Cadbury çikolatalarına arttırılmış gerçeklik oyunu entegre etti.




iPhone ya da Android telefonlarda blippAR uygulaması ile çalışan oyunda çizgileri ya da yuvarlakları seçip, karşınıza çıkan ördekleri parmağınız ile vurarak puan kazanmaya çalışıyorsunuz.

Videoyu durdurup blippAR uygulaması ile paketi tarayıp oyunu oynadım. Eğlenceli geldi kesinlikle! :D

Ambalaj üzeri oyunu ilk kez deniyen Cadbury değil, daha önce hatırlayanlar olacaktır gevrek kutusu ve lego kutularında da benzer uygulamalar yapıldı. Elle tutulabilir bir yiyeceğin paketinde olması, arada cepten çıkartıp hadi oyniyim denebilecek olması bana çekici geldi.



Pin It

Bu haberler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar


Yorum yapmak için
- sisteme kayıt olabilir,
- Bigu üyesi iseniz ana sayfadan giriş yapabilirsiniz.