Temiz bir kampanya ama fazla chich geldi bana. Yani sigarayi kotuluyor mu, yoksa daha mi cazip kiliyor belli degil. Polat Alemdar ozentisi bir yeniyetme bu ilanlari gordugunde daha cok hosuna gitmez mi?
Enteresan bir yaklaşım olmuş..Ama şu bir gerçek ki ; ne kadar 'sigara öldürür' diye reklamlar yapılsa da,insanların gözlerine sokulsa da zararlari, içinlerin pek umrunda değil..
rasitkan a katılıyorum bizim insanımız ın hosuna gider boyle ilanlar kendini farklı bir yerde konumlandırır eger sigara kullanıyorsa :-) -abi cebimde 20 tane birden kursun var dur sunun 1 ini sıkayım yemekten sonra ii gider hehehe
bu tür yıldırıcı reklamların bir işe yaradığını henüz görmüş duymuş değilim. mesela ben! içmek ten zevk alıyorum. başıma sigara yüzünden kötü bir olay gelmedikçe ki bu sağlıkla ilgili bir husus olmadıkça bırakmacağımı düşünüyorum.şartlanmışta olabilirim bilmiyorum.
arthurdent, haberin içinde de bahsedilen bu aşağıdaki diğer bigu haberinin altındaki parfüm gerillası bence gerçekten etkili bir sigara karşıtı çalışma olmuş. http://www.bigumigu.com/bigu/haber.asp?hid=516
çocukluğumda bütün münazara edeceklere verilen standart konuydu "televizyon yararlı mı zararlı mı?". o dönemden "ben sadece belgesel ve haber izliyorum" samimiyetsizliğinde bir nesil kaldı. yeni dönemin kahpeleri sigara, çevre duyarsızları, çocuk sömürücüler. bayılıyorum kahveyle kahvaltı yapıp akşamları puro tüttürürken, kürdanından, takunyasına kadar ikeadan alışveriş yapıp, ayağında nike ayakkabıları ile bu üçlü kahpeye küfretmekten başka fikri olmayanları izlemeye. kitsch'imin kenarları.
Yorum yapmak için
- sisteme kayıt olabilir,
- Bigu üyesi iseniz ana sayfadan giriş yapabilirsiniz.