Organizasyon an itibari ile bitti. Resimler çektik, videolar çektik (çektim).
Islıklar çaldım, alkışlar yaptım, sinemanın ortasında bağıra bağıra konuşma yaptım! İnanılmaz bir gece idi... Bigumigu & Hint Kumaşı'ndan toplam 117 kişi + Mindshare ekibiydik!
Gelemeyenler şanslarına küssünler, ben bu kadar çok bigucan'ı bir arada daha önce görmemiştim :))
Çok teşekkürler bu akşamda payı olan herkese.
Tek tek herşeyleri yazıcam ama öncelikle tüm kart ve kim geldi gitti gibi zor bir takibi yapan bb ve thebluebyrd'e çok teşekkür ederim. 1 tanesiniz arkadaşlar :D
Pho, bana aldığın kitabın fotosunu çekip koyucam, o kitaptan bence sana da almalıyım :))))
2. resim ve 3. resimdekiler Ebegümeci. Üşenmemiş ayakkabılarını düğmeleyip gelmiş!
Ankara'dan gelen 2 tane delimiz vardı (Torthillo ve Sott). Bonnyfood Didem ve Hamit üşenmeyip organizasyonumuza kocaman 2 tane buket çiçek ile ağızlarımızı tatlandırlar (ben 1 tanesini eve getirdim kimse ile paylaşmadım itiraf ediyorum :P).
Offf ne çok şey oldu :'D Çok güzel bir akşamdı :))
Not: Film çocuklar için bir hayli korkunçtu. Türkiye'ye ingilizce gelebilirdi diye de not yazmadan edemeyeceğim :D
Kime nasıl ve ne kadar teşekkür etsem... Ay ay ay ay... Çantamı da taktım koluma... Daha ne isterim kiiiiiii 8) Viki'cim settar'cıııım her şey için çooooooooooooooooook teşekkürler!
eve geldim, koştur koştur yorum girmeye:) massattack bu mesajları okumadığıma çok üzüldüm, yoksa bi kaç kahkaha da ben atardım.. tiryaki seni tanımadığım için çok çok özür dilemiş miydim? tortillo ile yemek muhabbeti yapasım vardı olmadı, karaasa'yı film sonrası kaybettik ama sanırım maçı beşiktaş aldı mutlu olmuştur diye tahmin ediyorum:) dietcolaaddict'le tanışma faslımız pek bi onore ediciydi, bella ve gandy ile nihayet tanışmaksa süper ötesiydi:) tanıdıkları görmek çok güzeldi, yeni insanlarla tanışmak da öyle (c, cnk, penny, merih_cılga, xquest, nick, tinca, bigcell, ebegümeci ve şu anda ha deyince hatırlayamadığım herkes).. özetle çok çok keyifli bir geceydi, pek göstermediğimi tahmin ediyorum ama aslen pek bi hastaydım, başka bişi beni dünyada evden çıkaramazdı fakat daha önce de yazdığım gibi bunu kaçırmam için ölmem filan lazımdı yani:)
filme gelince: bu bir çocuk filmi filan değildi, hiç gerek yoktu türkçe dublaja ama pho'nun da dediği gibi altyazılı olsa epey daha başağrıtıcı olurdu zannımca .. sunipeyk, oğlunun ne düşünmüş ve hissetmiş olduğunu çok çok merak ettim doğrusu.. yeryüzünde bir animasyonu izleyip gerilen ilk insan olarak tarihe geçerek, yepisyeni bir bigu etkinliğinde görüşmek üzere şen ve esen kalınız diyorum bigucanlar..
başta vikiye sonra tüm bigucanlara teşekkürler. film de güzeldi tabi ki ama en güzeli ortamdı :) inşallah daha samimi olup daha nice birlikteliklere diyelim ;)
eveeeet saat sabahın 6 sı ve ben ankaradayım :D düşünün sabah 7 den beri yollardayım, istanbulun trafiği desen,ne desem boş!,birde sinema çıkışı beşiktaşlıların arasında korna sesleri eşliğinde 45 dakka geçirdikten sonra ankaraya geliyorum ve ilk yaptığım iş biguya yorum yazmak :))) herkesle tanışasım kaynaşasım vardı ama gerçekten çok yorgundum,ağzımı açacak halim yoktu desem yeridir. sonerde bende uyumuşuz filmde bir ara :D ( buarada jr.sunipeyk korkmadı inşallah filmden .aklıma direkt o geldi )
Viki,settar harikaydınız, güleryüzünüzü ve samimiyetinizi gördükten sonra yorgunluğumu bir nebze unuttum. yeni etkinliği dört gözle bekliyorum::)
mezzo benimde çok muhabbet edesim vardı,kaynaşasım,aburdancuburdan konuşasım vardı ama napalım bir dahaki etkinliğe biriktirip gelirim konuları :D
Herkes çok samimiydi,herkes çok sevecendi ...bir yandan benim ne işim var ankarada dedim bir yandan da istanbulda yaşayamam ben katil olurum trafikte diye çelişkilerdeydim :D
çok teşekkürler biguya,bigumanlara,biguwomanlara :D haydi bana iyi geceler :)
Vikicim o rozetlerimizi gece sonunda yolda inceleyince nasıl bi emek nasıl bir uğraştır bu dedim taktir ettim bravo dedim ellerine salık ayrıca organizasyon çok eğlenceliydi superdi. Hem filmi çok sevdim ama şu 3d gözlüklerin saplarına bi çözüm bulsunlar yoksa sadece benim mi başımı ağrıtıyo...
hem film hem etkinlik çoook güzeldii. sabırsızlıkla beklediğim filmi bu kadar keyifli bir şekilde izlediğim için çok mutlu olduum :) gerçekten her şey için teşekkürler :))
*bende yaka kartımı ofiste masamın baş köşesine koydum vala..
herkesler uyanmış! ve bb'den gelen resimler ile :D Bonnyfood hatırası Soldan sıra ile Hamit Bey, Didem'cim, Mezzo'cum ve eline Bonny'leri tutan bendeniz - sağ elimdekini kaçırıp eve götürdüm :P -
ben de kaçırmışım senolgursoy'u, halbusem tanısıyorduk yahu, nası görmedim! bolar'ı kaçırdığıma da pek üzüldüm şimdi, hep salatayla boğuşurken oldu bunlar tabi, art ne güzel "aman ne yemeği be" diip muhabbete gitti, bizse karaasa'nın da dediği gibi bi de üstüne onun yemediği pizzayı yedik, (@ahmetbülent: toksun sen canım, toksun) kaçar tabi muhabbet:) lakin böyle etkinliklerin sosyalleşme sürecine bangır bangır partilerden daha fazla katkısı olduğunu da görmüş olduk, nardaki ilk parti gibi bi açıkhava etkinliği lazım en yakın zamanda:) merak ediyorum numnum'da bigucan olmayan kim vardı ve ne düşündü acaba etiketler, muhabbet, komünitemiz hakkında..
gecenin en güldüğüm enstantanelerinden birisi de settar'ın karaasa, lostpixels ve tortilho'yu "kocaman adamlar bi dakka" filan diye yararak bi masaya ulaşma çabasıydı:) üçünü yanyana bi karede yakalamamız lazım bi dahakine:)
Ne kadar iyi insan varsa burada toplanmış, bunu görmüş, tecrübe etmiş olduk. Harika bir görsel şölen, öncesinde kaynaşan 100 insan, sonrasında çenebaz bir bar masası.
Bununla birlikte, viki ve settar'a çok teşekkür ediyorum. Şaka maka 100 kişilik bir organizasyondu bu ve kusursuz şekilde üstesinden gelindi.
Özellikle tanışmak istediğim bir kaç kişi vardı, çoğuyla tanıştım, 1-2 tanesiyle ayak üstü de olsa konuşma fırsatı bulabildim. buraKargın, ARTanubis, nick, spell, sertanarig, ebegümeci, su geçirmez balık, husows, c, tortilho ve tabii ki mezzoalto. Çok memnun oldum. =)
Ayrıca "viki's family"(bana bu şekilde tanıştırıldı)'ye de sevgilerimi gönderiyorum. =)
böyle görsel bir şöleni önceden izleme şansı elde ettiğim için çok mutluyum :)) viki, sessiz ekibin elebaşısı bendim, akşam eve gidince resmimizi buraya yüklicem görsün herkess başka bir etkinlikte en yakın zamanda tekrar bir arada olmak dileğiyle.. yaka kartımı başucuma koydum bakıp bakıp gülümsedim bugüne kadar aldığım en güzel hediye benim için teşekkürler bigu iiki seni bulmuşum :))
Eveeeet... Sınav yorgunu, film sarhoşu, mutluluk peltesi kıvamında eve geldikten sonra ancak minnacık bir teşekkür geçebilmiştim. Artık resimde de gördüğünüz o düğmeli mor Coraline çantası için mi, filmi öngösterimde izleme şansını bize verdikleri için mi, yoksa tüm bunlara sebep olduğu için Neil Gaiman'a (şaka mı? sanmam!) mı teşekkür etmeliyim, ne yapmalıyım aklım bir hayli karışık 8)
Her şeyin başında onca zaman sonunda gandy, art ve mezzo ile tanışmak süperdi! Ama daha yolun başındayız 8)) Soooooracığıma massattack, ebegümeci ve sertanarig gecenin başlangıcına bir masa etrafında oturup konuşmaksızın gözlem yaparak ve massattack'in fotoğraf çekimi eşliğinde başlangıçta beni bir hayli korkuttular (nasıl yalan, nasıl iftira). Sooooooracığıma... Bonnyfood'a da leziz kurabiyecikleri için çoooooooooooooook teşekkür ediyoruz. Sooooooooracığıma bb ve thebluebyrd'e güzel masa arkadaşlıkları ve o arada işleyen çeneme tahammül ettikleri için ayrıca teşekkür ediyoooooruuuz; işin içine c'yi de katarak koooraaaalaaaaaaaaaaaaaayn diye hep beraber tekrar ediyoruz 8)) Sooooracıııımaa sevgi kelebeği pho'cuğumu uzun zaman sonra görmek süperdi, arayı açmayalım! sgb de ordaydı işte, öyle bir geldi geçti falan 89 ehueheuheh... cnk ise "cenk" olarak beklenmesinin ardından "canik" olarak hoş geldi 8)
Neyse efenim... Atladığım kimse varsa affolsun, derse yetişeceğim, geç kaldım 8)
Herkes gitti, 20 kişi kadar aşağıdaki barın bahçesini açtırıp orda oturduk.
1 saat sonra minik minik masadan ayrıldık. Son ahmetbulent, dietcolaaddict, mass'in nişanlısı, settar, ebegümeci masadayız. Birden cep teli çalmaya başladı. Mass'in nişanlısına (nick'ini hatırlayamadım ühü) "seninkinin cebi?" dedim, o da "yooo" dedi (bu arada cep teli çalmaya devam ediyor)
Meğer cici SGB'miz cep telini ve anılar 9 defterini masada unutmuş :)) Art ile geri gelip aldılar.
Başka bomba: masada otururken, çantamdan sinemada kullandığımız gözlük çıktı! Nasıl bir ruh halindeysem kaçırmışım beraberimde. SGB'ye verdim, güvenliğe ulaştı mı bilmiyorum :P
.. ve ancak zaman bulup girebildim biguya, yorumlar cosmus...
.. hepiniz cok guzel insanlarsınız, birlikte coraline değil nurnberg duruşmaları belgeseli izlemeye gidiyoruz deseniz kosar gelirim.. (bu arada koralin değil korelayn!!.. yok hayır kerolayn da değil..)
hep bir nickten ibaret dostlarla tanışmak cok hos bir duygu.. zaman sikintisindan (ve o sosyalliğin ortasında iki kişilik yatak kadar bir pizza yemeye çalışırken) herkesle tanısamadım, tum tanidiklara afiyetle selam naber diyemedim ama olsun bir dahakine insallah...
vikicim bana da senin enerjin bulastı... hadi bir yaza merhaba partisi yapalım... yine Nar'da filan dışarda takılırız, hava da guzelleşti...
vikicim super bir insan oldugunu soylemiş miydim...
(bu "gerçek insan olup, ete kemige burunme" anlarini cok seviyorum yaw, 10. resimde pizza bekleyen kırmızı tshirtlü benim, ehehe:))
viki, ben anitez ve higenjiyukiysiktiasşsajf asdf'ın gelemeyeceini anlatmaya çalıştım ama beni adamdan saymadın... saymadın.. saymadın. kimse sevmiyor beni.
E aşk olsun zalambodont, beni bulsaydın ya. =) Bu konularda çok iyiyimdir. Ben de kimseyi tanımıyordum, herkes bana kahkahalarla güldü(parmakla göstererek) ama şimdi hepsi beni çok seviyor. =)
Mass nişanlının nick neydi? Burda mısın nişanlııııı? :D Nasıl tatlı insanlarmışsınız. Onu davet edemedik diye ayrıca pek üzüldüm bundan sonraki bir etklinlikte hemen sizi çift kişi yazıyorum.
Bu arada ebegümeci'm nerde bakıyım? :)) Gelemeyenlerle artık ART'ın partisinde buluşuruz :D
değil mi yaw... duyduğumda inanamadım.. mezzonun koluna vurdum duydun mu diye.. psychic miyim neyim??
bu arada film hakkinda hiçbir bilgim yokken ve kedinin bu kadar onemli bir karakter oldugunu bilmezken kedimin gozlerini de dugmeleyip bir onceki habere eklememe ne diyorsunuz...
@viki muco'dur sevgili sevgilimin, nişanlımın, müstakbel eşimin nicki. =) Çok teşekkür ederim viki, aynı şeyi akşam eve giderken konuştuk onunla, siz de çok tatlıymışsınız. Şeker gibiydi zaten herkes.
@spell o fotoğraflar için düşündüğüm bazı şeyler var. Editleyip öyle göndereceğim. =) Birazcık zaman rica ediyorum.
valla dün çok eğlenceli bir gündü önce tuafiyeden düğmelerimi, iğnemi ve ipliğimi alıp stüdyoda harıl harıl diktim düğme gözlerimi arkadaşlarımın deşhet cengiz bakışları eşliğinde diktim ama gece sonunda koptular bühü!
sonrasında bella'nın da dediği gibi yüksek sandelyeden gözlem yaptık massattack ve sertanarig ile sonrasından burda nick olarak gördüğüm tüm bigucanları 3D olarak görmüş tanımış oldum
gözlüklerimizi takıp takıştırıp giriverdik sinema salonuna ve film başlarken alkışlayan kitle olduk çok zevkliydi yine olsun yine yaparım.
Bonnyfood ne güzel şeyler getirdi öyle! yenir ki bunlar
dietcolaaddict'de dediği gibi filmde kedi sahiplerinin arada kedinin yaptığı reaksiyonlara (bkz. uyuyan insana pati atan kedi sahnesi) gülmesi çok komikti.
artık konserlerine gittiğim ART'ı ve mezzoalto'yu tanıyorum. yeni konser haberlerini bekliyoruz 8))
bella'nın kafasını şişrdim antropoloji ile sağolsun aydınlatıcı bilgiler verdi ama yine şişircem 8))
massattack ve nişanlısı sağolsunlar beni evime kadar bıraktılar, hain böçük diyorum başka da bişi demiyorum
teee yıllar önce beraber bi organizasyonda çalıştığımız ahmetbulent ile bambaşka bir platformda tekrar tanışmak yaa ben seni bi yerden hatırlıyorum diye başlayan kola nescafe ye kadar uzanan bir muhabetti yapmak da çok güzeldi
Settar her ne kadar beni verdiğim çelişkili bilgilerden dolayı bir ajan sansa da massattack ve ahmetbulent ile manga üzerine yaptığımız sohbet çok keyifliydi yaşasın minik japonlar bunu saymayalım kitabı okuduktan sonra tekrarını yapalım
Gecenin yıldızı bize bunca emek ile isimlikler hazırlayan üstüne tüm enerjisi ile bize ev sahipliği yapan viki !!!! sana kocaman kocaman kocaman teşekkürler
Biz bigucanlar bu buluşmayı çok sevdik devamını da isteriz viki'ye duyrulur
emariachi'nin sessiz bigumigu ekibi euheueuhe... bu arada güzel bir organizasyondu.. kendi içimizde gürültülü, dışa karşı sessiz bir ekip olarak çok eğlendik :)
Şimdi tekrar düşünüyorum da, tüm yorgunluğuma falan rağmen, hayatımda en iyi vakit geçirdiğim akşamlardan biriydi gerçekten yahu. Ne iyi etmişiz de açmışız şu siteyi karıcım! :D
dedim ben size dev gibiyimdir diye:) settarın ve vikinin bana bakışları hala aklımda :D settarın çekilin dev adamlar diyerek dağları aşma çabası görülmeliydi :D ama kendimin dışardan nasıl göründüğünü lostpixeli görünce anladım :) çok canayakın biriydi alemşah,gerçekten memnnun oldum. Tanışıpta muhabbeti koyulaştıramadığım( art,ebegümeci,mezzo,mass,burak,viki,settar,fırat...) tanışmak isteyipte tanışamadığım herkesle ( isimler inanın hafızamda değil) birdahaki buluşmada omuzlarını delerek -merhaba ben torti ,bakıyım sen kimsin" diyerekten aktif ve kaynaşık olacağıma emin olabilirsiniz.
Buarada sinema sonra 20 dakikalık muhbbette olmayı cok ısterdım ya :( acayip zevkli olurdu.
yemek kabı aslınınkurabiye doldurup getirdiği, giderken benim komple el koyduğum bi kap.. pek leziz pek şahane kurabiyeler vardı içerisinde.. miam miam :)
telefonu unutmam da, nick'e "olm insan telefonunu hiç unutur mu, sennasıl bi insansın" diye çemkirmemin akabinde gerçekleşmesi açısından pek manidardı.. ehehehe
torti dev olarak bi alemşah'ı hatırlıyorum (cidden devdi) hatta senin, "beni boyumdan hemen tanırsınız" dediğini hatırlayıp acaba hangisi torti diye bakındığımı ve göremediğimi bile hatırlıyorum, malesef tanışamadık :( neyse bidahaki etkinliğe artık
spell nerden bileyim en az benim kadar uzun olan biri olacağını :) bende çok istiyordum tanışmayı :( birde galiba ben omzuma yakın astığımdan dolayı yaka kartımı kimse görmedi :(
spell bir ara onumuzde duruyordu tortilho, cok yaklasınca duz siyah bir zemin görmüş ve henuz film baslamamıs perde sanmış olabilirsin... sırtıydı galiba:)
183 boyumla kendimi minik hissettiğim anlar oluyor ya bu biguda.. ne diyim artık size ben...
ebecim, "güzeldi, geçti gitti" düşüncesi olur ya, işte o düşünce geçmiyor bitmiyor kafamda demek istedim. yoksa ikimize özel gösterim yapamamış olsam da senden gayet memnundum ;)
Viki ve Settar hersey cok iyiydi, emeklerinizi yine,yine ,yeniden çok taktir ettim.Çok güzel bir geceydi,çok güzel bir filmi böyle bir grupla seyretmek bambaşka bir keyifti...Tekrarini bekliyorum....
settar madem benim abartmamı bi alternatif olarak kabul ettin o zmn hemen gerçekleşmesini istiyorumm armut koltuklu kokteylli olann ona göre işe adapte olabilicem yoksa kaçmayı düşünüyorum bu güzel havada çalışmakk
1. arka arkaya film gösterimi yapmak konusunda çekincelerimiz var. etkisini ve özelliğini kaybetsin istemiyoruz. ama elbette ki başka film gösterimlerimiz de olacak
2. farklı toplanma alternatiflerimiz olacak. haziran başında bir parti kesin gibi görünüyor mesela.
3. piknik, açıkhava, çizgi film gibi organizasyonları da değerlendirebiliriz. ama şu 1-2 gün viki'ye ve bana müsade edin, azıcık dinlenelim :D
4. film başlamadan önce minik bir şekilde duyurduğumuz asıl bomba organizasyon var daha sırada halledeceğimiz ;)
ice age 3 zaten temmuzda:) o zamana kadar meşe palamutlarını belgrad ormanından tek tek toplayabiliriz bile:) kesinlikle ice age fikrine katılanlardanım:)
ben geç geldimmm asıl bomba organizasyon nedir duymadım böhüüü film gösterimi piknik hepsine varımm :)) haziranda partii mümkünse 21 ve 28 tarihlerinde olmasınn abim evleniyorda düğün mü bigu partisi mi seçimi yaptırtmayın bana düğünden kaçar gelirim
art ben demiştim dün gece bu arkadaşlara ayrı çocuk masası yapalım diye gandy'le ebegümeci kardeş kardeş oynarlardı canım:))))))) şaka bi yana, hepi börtdey ebegümeci, dünkü hiperaktif enerjinin bir kaynağı da bu doomgünü ruhuydu herhalde:)
Bu arada akşam tanıştığım ama sosyal ağlarda iletişim içinde olmadığım kişiler lütfen Facebook'tan 1 mesaj atmaktan çekinmesinler. Kimseyle iletişimi koparmak istemiyorum :)
Dun ortalıkta koştururken, özellikle 2 sevgili mırmır kedi illustrasyonu olan torba içinde "deliye övgüler" kitabı hediye edildi bana. kim bu kadar detaylı düşünür? :)) sen sohbetin konularından birisin pho'cum :))
+1'ine selamlarımı iletiyorum (yeliz mi anlamıştım sevgi'yi ben offf öyle de bir durum olduğunu hatırladım düşününce :P)
Mass... Unutmadık bak seni. Foto makinesindeki resimlerde unutmadan hatırlatıyım seda sayan efekti istiyorum hepsinde. En az 4 beden ufalıcam :P Sertanarig ile tanışmamı hatırladım. Nasıl söylenir bu nick diye baya 1 kastım. Meğer okunduğu gibiymiş :P Karşılaşırsanız diye açıklıyım dedim ;)
ben biraz geç geldim o yüzden kimselerle tanışamadım.napalım artk başka zaman:)) pho tekrar memnun oldum o kalabalıkta karşılaştığımıza ve beni tanımana:))
@mezzoalto, @viki; o kadar çocuk ruhlu hiperaktifi bi masaya koymak mı? bence bi daha düşün 8)) evet bir çeyreğin son demlerindeyim diye böle 16 mayıs itibariyle uslu olcam 8))
yaw arkadaslar 5. resimdeki siyah gomlekli arkadası çıkaramadım ve cok da tanidik.. eger okuyorsan ozur diliyorum bir turlu nickini cikaramadım; okumuyorsa kim biri bana soylesin delireceğim...
Süper bir organizasyondu. Tekrar tebrikler, teşekkürler Viki ve Settar.
Bazı insanları görmeyeli uzun zaman olmuş. İyi geldi. Yenileri ile tanışmak ise çok keyifliydi.
Filmde dietcolaaddict ile yanyana oturunca tüm salon ikimizin kahkaları ile inleyecek diye korktum. Zira daha önce zalambodont ile benzer bir durumu tüm salona yaşatmıştık. Neyseki filmdeki komik sahnelerin sayısı korkunç sahnelerle kıyaslanamayacak kadar azdı.
ebegümeci'nin "Ben seni bir yerden tanıyorum" deyip. 3 sene öncesinde karşılaşmamızı hatırlaması gecenin dumuru oldu.
Art'ın pizzasına Karaasa ve Mezzoalto ile el koymamız ise ayrı bir açgözlülüktü.
Viki'nin elinde liste ile isimleri okumaya başladığı an ciddi ciddi yoklama almasını bekledim.
Ama asıl Viki'nin gecenin sonunda sahibinin kim olduğunu bilmediğimiz telefonu açıp "Bu kimin telefonu bilmiyorum ama ben Viki. Sen kimsin?" dediği anda koptum.
herşey çok güzeldi teşekkürler herşey için... viki ablam ve settar abim sizinle uzun uzun konusamadık ama sizinle tanısmak bile güzeldi...ağustos ayında askerim umarım ben gitmeden bi etkinlik daha olur da tekrar görüsürüz :))
Viki ve Settar;..anahtari kücük bir düğme olan ,bu cok güzel gecenin hatirasini size borcluyum,eski ve yeni dostlarimiza kavusturdunuz,secimleriniz ve siz harikasiniz!..sizlere tesekkürlerimi sunarim efendim :)...
İşte sessiz diyip tepkilerini aldığım grup! Bir daha tanıdıkları yanyana oturtmıycam, birbirileri konuşmaktan bizi unuttular (aslında sessiz değillerdi yani, geri alıyorum tüüüüm dediklerimi :D ne kadar korkutmuşlar görün beni :P)
Not: Son resimdeki en sağdaki emariachi, eklediği resim şuydu hani konu açılmışken hatırlatıyım :PKesinlikle makyaj işe yaramış, çok renkli görünüyor resimlerde gördüğünüz gibi :)
Not2: Pinaria (en son resim en soldaki bıcı bıcı olan kendiii - tabi bıcırlığını resimden anlamak zor :D) çok teşekkürler resimler için :D
Ve uçak yarışmasından tanıdığımızzz sertanarig!
Sarper & Ekim Nazım Kaya
Massatack! :)
Gürcan Abi & Tolga Öçal (sağda Sarper'in yanında oturan arkası bize dönük olan, Hintkumasi.com ortağım :D)
ya bana kısaca sertan diyiin :D ben bu interneti takip edemez oldum dun de hastaydım işe gelip geri dondum eve :) sanırım buluşma sonrası eve donus yolunda üşütmüşüm :(
@ahmetbulent Ne mutlu ki kötü bir durum yoktu ortada. Çok saygı duyulası biri girmiş içeri, adı da Gregor Samsa idi. Sensörlerin o kadar hassas olması şaşırttı beni.
@kısaca sertan Sen neden bizimle birlikte kalıp eve sonra gitmedin? Bak üşütmüşsün işte.
@tortilho Hiç merak etme. =) İçin rahat olsun, orada olduğunu ispatlayan deliller var elimde.
@sanemkr Bir yarışma mı? Benim kafam çok dağınıktır özür dilerim hatırlamadım. Yani seni biliyorum sanemkr ama yarışma neydi hatırlayamadım. =)
:) hehe tabi benim izmite döndüğümü gckprenses dışında kimse bilmiyo :) uzun bi yolculuktu uyumamak için camlar açık gidince üşüttük tabi, Bidahaki toplanmayı cumaya alalım bende kalırım o zaman :)
viki, tesekkürler resimleri eklediğin içinn sessiz ekibi herkes görsün, bilsin istedikk :)) bıcırlığım resimlerden anlaşılmaz yakından görmeniz lazım yaka kartımı gerçek hayatta da kullansam deli damgası yer miyim??
ayakkabıda dört tane varmış... ikisini bulsam demek ki ritz carlton roof olacaktı :)) hayır diyecek tanımıyorum ve turuncu düğmeyi kaybetmemem gerektiği sorumluluğunu hatırlıyorum tekrar :)
ya da conrad istanbul'un roof'una gidim bi düşünim kendi kendime... davet mantıklı :)
iki düğme bulsam ritz daha pahalıya malolacaktı bana düşünmek için :)
bu aralar pek bilgisayar başında oturamıyorum, bir türlü yorumların dibine inemedim bir teşekkür yazayım. ck ile geç geldik ama ev sahiplerimiz haricinde birde sgb ile tanışma fırsatı bulduk, tanışmak güzeldi, birdahakine sohbet etme fırsatımız olur umarım.
Bu arada UIP yurtdışına Türkiye aktivitesi olarak göstericek bu videoyu o yüzden ingilizce metinler. Havalı olsun diye ingilizce hazırlamadık (belirtmeden geçmiyim :))
Not: Müzik filmin müzikleridir, geçişlerde azıcık kötü olsa da idare edelim :P
Yaaaaaaaaaaaaa Aygül! Aygül! Aygül! Diyecek kelime bulamıyorum sana. Stresten yamulmuş bir haldeyken beni nasıl bir mutluluğa saldın anlatamam, tarif edemem. Ne kadar teşekkür etsem, ne kadar dillendirsem az. Tek bildiğim böylesine sarf edilen emeklerin çok çok büyük şeyler hak ettiği...
ahaha harika olmuş, geçişler çok hızlı sadece, okuyamadım ilk etapta, bir sonraki izleyişimde durdura durdura izlicem:) bi de ebegümeci'nin ayaklarında bitse daha iyi olurmuş:) viki, şöyle bi izleyince tekrar anladım ki, burada çok acaip işler yapmışsın, yapıyorsun, falan filan, ay konuşamadım:)