...derken izledim dün akşam. Eteklerdeki cümle taşlar pilotta dökülmüş gibi geldi önce bana, zaten izleyici yorumlarının bir kısmı bu ne kotü dizi diyor, digeri ise heyecan içindeyiz diyorlar :)
Ana (lider) çok başarılı bir seçim olmuş, diğer ziyaretçiler de bakıldığında güzel-soğuk hissiyatını başarıyla vermişler. Yönetmenin pilot'ta 4400'e bir göndermesi de var, uzaylılara karşı direnişçilerin toplandığı adres 4400 Jameson. Yine 4400'de rol alan
Joel Gretsch V'de uzaylılara supheyle bakan rahip rolunde.
Yine de bir eksik var sanki dizide, gizem eksik (amaan biz de pek alıştık, hep JJ Abrams'ın suçu), bu uzaylıların dünyayı ele geçireceği çok belli, ve ilerleyen bölümlerde basit kaç kovala hikayesi olacakmış gibi geldi bana. Işallah gidişat değişir, alt hikayelerle zenginleşir.
Invasion bir sezon dayanabilmişti, bakalım V neler yapacak.