Anasayfa

 

kocaman bannerlar oldu size 'motion poster' - The Other 


Pin It
Terminatör'de ilk görmüştük. Animasyonlu film posteri motion poster ismi ile yayınlanmıştı.

Will Ferrell ve Mark Wahlberg'in The Other Guys film motion posteri bir pıt daha ileri taşınmış, iyice bu mecra için film çekilmiş.



Kategoriler: reklam
Etiketler: Will Ferrell, Mark Wahlberg, The Other Guys

Pin It

Bu haberler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar


oguzhan (toynak) secir (05 Nisan, 2010 11:51 Pazartesi)
of arkadaş biz yeni bir banner stilini öğrenecez  uygulayacaz derken hep yeni bişiler çıkıyor hadi hayırlısı bakalım şık bir çalışma etkileyici :) lakin klasik soru olan kb sınırını tutturma nasıl olacak görecez zamanla.

Aygül Pembecioğlu (05 Nisan, 2010 11:59 Pazartesi)
adam film gösteriyor nerdeyse :P olmaz bunu kb sınırı :)))

Yalçın (settar) Pembecioğlu (05 Nisan, 2010 12:07 Pazartesi)
çok iyiymiş bu ya! :D

Hüseyin (husows) Ergin (05 Nisan, 2010 12:38 Pazartesi)
 bide şu yavaş internetlerde yüklenme sorununu çözseler :) kitlenip kitlenip devam etmese, güzel olcak.

erhan (spawnie) özkantarcı (05 Nisan, 2010 13:04 Pazartesi)
 eyeblaster'da 10 mb'a kadar (istersen HD) olan videolar kullanılabiliyor zaten hali hazırda. O yüzden spec. sınırlamasının çok büyük sorun olacağını zannetmiyorum.  Türkiye'de çok yaygın değil ama bu tip çözümleri daha sık kullanıyor olacağız sanırım ileride.
eyeblaster'da neler yapılabilir diye merak edenler için;

http://www.eyeblaster.com/content.aspx?page=Ad_Formats

Gökhan (ryan) Kurt (05 Nisan, 2010 14:03 Pazartesi)
ucuz olsun diye alinan 30k 60k bannerlar ile yapilabilecekleri bu tarz bannerlarla yapsalar firmalar icin de ajanslar icin de daha huzurlu bir dunya olabilir.

gerci 2010 yili digital marketing planlamalarinda bir cok buyuk dijital ajansin ceolari bannerlarin giderek kullanim disi olacagini soyluyorlardi. ama gorunuse gore bu suan icin manasiz.

o degilde adamlarin dizleri birbirine carpinca ben kotu oldum be of.

elixmix2019 (05 Nisan, 2010 14:10 Pazartesi)
hehe ne güzel bişi bunlar yahu..

Aygül Pembecioğlu (05 Nisan, 2010 14:12 Pazartesi)
Türkiye için standart bannerdan vazgeçilmesi bana çok zor geliyor.

Ucuz olduğundan ve misal Google'ın tüm sitelerinde pıt diye yayına alabildiğinden vazgeçilmesi baya uzak bana göre.

Betül (bktrl) KARA (06 Nisan, 2010 09:24 Salı)
 nefis kokular alıyorum (:

msecure (07 Nisan, 2010 23:31 Çarşamba)
vay beee şahane

Yorum yapmak için
- sisteme kayıt olabilir,
- Bigu üyesi iseniz ana sayfadan giriş yapabilirsiniz.