Anasayfa

4333_9143.jpg Resimleri
 

Ajans incelemesi: iGOA


Pin It
Bu haftanın incelemesi, insanın içinden ya da dışından "aahh aaaahh demek böyle çalışma yerleri de varmış" dedirten cinsten.

iGOA, yetenekli insanların, bir ajans ve bir şehir tarafından harcanmayacak kadar değerli olduğunu inanan, yarım Türkiye yarım Hindistan'da olan bir dijital reklam ajansı. Bazı ajanslar gibi arkadaşın evini telefonunu iş yeri olarak gösterenlerden değiller.

Kanlı canlı ciddi ciddi Hindistan'da çalışıyorlar, çalışmak isteyen ekip arkadaşlarını Goa'ya gönderiyorlar. Göndermekle kalmayıp, deniz kıyısında kalacak yer ve scooter veriyor.

İGOA'nın hedefi, gittiği ülkeleri, çalışanların ülkelerini tanıyıp oradaki pazarlara da girerek büyümek, proje ve üretim ofislerinin sayılarını artırarak tüm dünyaya yayılmak. Dünyadaki ilk göçebe ve Türkiye'den de çıkan ilk uluslararası ajans olma yolunda hızlı ilerliyorlar.

Bu inanılmaz ajansı tanımanız için Hint Kumaşı'na alıyoruz sizi :)





Yardımlarından dolayı Ozan Çoşkun ve Bora Dinçler'e çok teşekkürler. Linkedin'den taciz ettim, sağolsunlar kırmadan ajans incelemesine katıldılar :))


Pin It

Bu haberler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar


Aygül Pembecioğlu (03 Mart, 2009 17:11 Salı)
ilk kez yorum yazılmayan bir ajans incelemesi yaşıyoruz!
ŞOK ŞOK ŞOK :)))

Bu arada yakın zamanda Web Developer olarak iGOA'ya giren bir arkadaşımız diyor ki; is gorusmesinde "musonlarda yaklasiyor, ofisi himalayalara tasiyacagiz herhalde 4 ayligina" lafini son derece normalmis gibi soyleyebilen insanlarin ajansi.


dozdenoir (03 Mart, 2009 17:19 Salı)
hehhe ben bu ajansı ilk nilkaraibrahimgil'in web sitesi ile tanıdım. Hatta biguda haber yapmak istedim de viki'yi kandıramadım : )) Sonra da hint kumaşındaki röportajı okudum, resimlere baktım. Kreatif bir iş için rahat bir ortam gerçeğini bir hayli gerçekleştirmiş ve benimsemiş bir ajans. Ütopik ama olabildiğince o ütopyaya yakın bir yerdeler anladığım kadarı ile. Özellikle bazı cümleleri herkesin yaşadığı sorunları anlatması (kaçıp gitmeler gibi) ahanda benim kafam dedirtiyor.

Bence tek kusurları yaptıkları web sitesilerinin sağ tarafına kocaman koydukları kendi logoları. Tamam sen imzanı atmak istiyorsun siteye ama sitenin önüne de geçme.
Ben de kreatif olarak kendi imzamı işlere koymak isterim. Ama öncelik markadadır. Merak eden seni bulur zaten.


sezyum (03 Mart, 2009 18:55 Salı)
hakkında iyi konuşmak gerekirse;
türkçe konuşan tanıdığım en zeki insanları görebileceğiniz bir yerdir igoa.
gidip görmenizde yarar var. özellikle de türkiye'den baydıysanız öneririm. iklim ılıman, manita oranı yüksek, kumsal güzel, sular ılık, ağaçlar yeşil, kuşlar ötüyor.

Eda (editoredit) Demir (04 Mart, 2009 00:48 Çarşamba)
mukemmel bir anlayis ve vizyon. hem cok iyi isler hem de cok rahat cozer. kim birlikte calismak istemez ki: ) enerjisi kendine kalir insanin.

Bigu Üyesi (04 Mart, 2009 19:01 Çarşamba) #
Dezdonoir;

Bahsettiğin kusuru özellikle görmek için igoanın kendi işlerine baktım,ancak koskocaman bir logo beklerken tam ayarında bir logo gördüm. bence çok rahatsız edecek boyutlarda değildi.

Ajans ismiyle,logosuyla,kendi web sitesiyle muhteşem bir canlılık veriyor gerçekten.
özellikle hande ve soda işleri mükemmel

Aygül Pembecioğlu (04 Mart, 2009 19:17 Çarşamba)
Logonun tasarımı ajans press logosu gibi olmadığından büyük küçük olması beni hiç rahatsız etmedi. Ben hala yoga yapma, scooter'a binme ile ilgili hayallerdeyim ah ahhh :)))

Ajans Press logosu merak edenler için geliyor...


phoenixia (04 Mart, 2009 21:38 Çarşamba)
borga dinçler diye biliyordum..
londra'ya gitmeden evvel nette gezinirken bloguna rastlamıştım kendisinin...
gezip gördüğü yerleri sade ve anlaşılır ve kesinlikle sorulara cevap şeklinde anlatmış...
http://www.yolgidenindir.blogspot.com/


buraKargın (10 Mart, 2009 17:12 Salı)
İki senedir dijital ajans IGOA'da Kurucu Ortak olarak görev yapan Borga Dinçler, ajanstan ayrıldı. Ayrılmasının ardından uzun bir Asya seyahatine çıkan Borga Dinçler, Nisan ayında Türkiye'ye dönmeyi planladığını ve döndükten sonra yeni projelerle yola devam etmeyi düşündüğünü belirtti.  
bkz.  http://borgadincler.blogspot.com/

Aygül Pembecioğlu (10 Mart, 2009 22:57 Salı)
hayırlısı olsun...

Yorum yapmak için
- sisteme kayıt olabilir,
- Bigu üyesi iseniz ana sayfadan giriş yapabilirsiniz.