Yorumlar
resettin (25 Ocak, 2009 15:36 Pazar)etiler vw ' de bi tane gördüm. ön tarafgüzel olmuş fakat arkası için aynı şeyi söyleyemem. çok kötü olmuş arkası.
jeyar (25 Ocak, 2009 18:14 Pazar) iyi de bu fikrin alâsını moonwalking bear ve whodunnit filmleriyle Transport for London yapmıştı. yoldaki bisikletçilere dikkat çekmek amaçlı.
bakmadığınız bir şeyi kaçırmanız çok kolay diyor sonunda.
phoenixia (25 Ocak, 2009 19:16 Pazar)evet ana fikir sanırım o zati..
şurada haber olmuş hali de var..
dozdenoir (25 Ocak, 2009 22:16 Pazar)
Kimse kusura bakmasın biri söylemedikten sonra oradaki güneş tutulmasını görecek bir baba yiğit yoktur şu alemde.
Bir kere adil değil... Her filmin bir baş rolü vardır. Sen 30 saniye reklam çekecen bunun 30 saniyesinde de başrolü gösterecen sonra "aaa bak 2 saniye güneş tutulması vardı gördün mü" diyecen... He bir de bundan pay çıkarıp bak herkesin gözü vw'de ondan göremedin deyeceksin. Her şeyi yap izleyiciyi aptal yerine koyma...
Transport for London bu filmden 10 gömlek üstün... Yazık olmuş yeni passat'a...
phoenixia (25 Ocak, 2009 23:24 Pazar)ama ama ben leoparlı kızı gördüm..:/ hatta gisele sandım..
ve fakat; güneş tutulmalı filmi ondan sonra izlediğim ve bunda ne var acaba diye dikkat kesildiğim halde güneş tutulmasını farketmedim..
izleyiciyi aptal yerine koyma ithamıyla değerlendirilecek bir reklam olduğunu düşünmemiştim..
dmode (26 Ocak, 2009 12:31 Pazartesi)taklit ama daha başarılı olmuş..daha etkili yada..bazende böyle oluyor işte:)
hopçikitangasamuray (26 Ocak, 2009 13:45 Pazartesi)Doz'a sonuna kadar katılıyorum ama beğeni noktasında nedense tuhaf bir çekimi olduğunu düşünüyorum ve bunu şerefsizce buluyorum :)
BigCell (26 Ocak, 2009 13:52 Pazartesi)Reklamı eleştirmek size kalsın, olay baştan yanlış.
CC nin açılımı otomotiv literatüründe Coupe Cabrio 'dur.
Bu aracın neresi Coupe neresi Cabrio ?
Mercedes CLS 'ye özenmişler ama o bile kendini 4 kapılı coupe gibi nitelendirirken CC yim demiyor.
ibrahim yavuz (26 Ocak, 2009 16:38 Pazartesi)Tamamen Mercedes-Benz CLS özentisi bir model ve çok büyük hataları mevcut.
CLS gibi "premium" modellerin mutlaka "markanın diğer modellerinden" ayrılan bir stili olması gerekir. Passat CC'de bu kesinlikle mevcut değil. Hele ki iç mekanda büyüteçle bile arasanız diğer VW modellerinden fark göremezsiniz. Dış tasarım zaten "zoraki" uzatılmış bir Passat. Zoraki diyorum çünkü arka tasarımda resmen "ya işi buraya kadar getirdik ama arkayı nasıl toparlayacağız şimdi" diyen çizgiler mevcut. Uyumsuz.
"CC" konusunda BigCell zaten "söylenmesi gerekeni" söylemiş.
Gelelim işin "fiyasko" kısmına. Passat CC ile Güncel Passat serisi arasında 1 gram fark yok iken (Motorlar, donanım seçenekleri de dahil) Passat CC 42.000 - 54.810 Euro aralığında fiyatlarla sunuluyor. 2.0 lt TDI 170Hp DSG seçeneği "Passat" ailesinde 104.000 TL iken, "Passat CC" 54.810 Euro. Aradaki yaklaşık "6.000 TL" lik fark nereden geliyor ? "CC" diye mi :) Otomotiv endüstrisinde bir "kasa farkı" için bu kadar ödeme alınmaz. Sedan - SW arası fark bile ortalama 2.000 TL dir.
VW'cim gel sen şuna "Yeni Passat" de biz de "Şimdi oldu" diyelim.
cbk (27 Ocak, 2009 01:50 Salı)Son hali ile Passat'ın dış görünümünde hep eksik bir his olduğunu düşünüyorum. Aracın hacmini algılatacak başlangıç ve bitiş karakteristiği olmamasından galiba gibi geliyor. hatta bu aracı bir hacim içine sığdıramamışlar da garip bir şekilde sonlandırmışlar hissi veriyor bana. anlayamıyorum. Bir tek bana has bir durum sanırım.
suzider (27 Şubat, 2009 03:53 Cuma)transport for london bilgisi için teşekkürler dikkat ve odaklanma üzerine varsa bildiğiniz diğer çalışmaları da öğrenmek isterim
Yorum yapmak için
- sisteme
kayıt olabilir,
- Bigu üyesi iseniz ana sayfadan
giriş yapabilirsiniz.