Buz eriyene kadar Passatlar'da indirim kampanyasını hatırlarsınız. Budweiser'ın kampanyası da tam tersi hava ısınması üzerine.
Sadece İrlanda'da geçerli olan kampanyada, hava ısındıkça Budweiser Ice Cold birasının fiyatı barlarda düşüyor.
Hava 16-17 derece olduğunda 1€, 18-19 derece olduğunda 2€, 20 derece olduğunda ise birayı ücretsiz olarak içmek mümkün. Kampanyaya katılmak için telefonunuza uygun mobil uygulamayı indirmek, uygulama içinden geçerli olan barlardan birine gidip, sistemi aktif etmeniz gerekiyor. İşin hoş yanı uygulama geçerli olan hediye birayı ya da indirimi sadece 2 dk. için açık tutuyor olması. Eğer o arada garson kaçarsa, birada kaçıyor :)
Şurdaki daha önceki senelerde hava nasılmışa bakınca, 20 derece olduğu görünmüyor ama küresel ısınma ile neler olacağı belli olmaz.
Reklam filmi
Detaylı uygulama tanıtım filmi
Reklam filminde hava durumu sunucusu Scott Campbell kullanılmış. Soldan sağa yürüyen ve hızlı geçişler görünce reklam filmlerinde nedense aklıma hemen Old Spice geliyor! :)
Not: İrlanda da markalar içki içmeye özendirici kampanya yapabiliyor demek hmmm...