Anasayfa

3432_7065.jpg Resimleri
 

Cem Yılmaz’ın Milli Takım İçin Hazırladığı Viral Video


Pin It
Cem Yılmaz A.R.O.G. Filmi set ekibi ve oyuncuları ile hazırladığı muhteşem viral videosu! Milli Takıma destek amacı ile hazırlanan bu video bir kaç gün önce yayınlansaydı ortalığı kasıp kavururdu, bir çok Milli Takım sponsorunun yaptığı kampanyaları, reklam filmlerini geride bırakırdı. Daha vakit var! Almanya macı sonrası herkes Cem Yılmaz’ın A.R.O.G. Filmi set ekibi ve oyuncularının hazırladığı bu Viral örneğini izleyecek! 1 yıl önce izlenen A.R.O.G. filminin fragmanını izledik, şimdi viral pazarlama örneği ile tüm haberlerde, bloglarda, portallarda izleyeceğiz.


Pin It

Bu haberler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar


dozdenoir (26 Haziran, 2008 10:57 Perşembe)

Cem yılmaz gerçekten pazarlama stratejilerinde birebir etkili mi bilemem ama çok başarılı işler yapıyor. Üstelik adamı her gün televizyon internet ve biliumum mekanlarda görsek de sıkılmıyoruz. Yüzünü eskitmiyor. eskitemiyor. Eskitmesini kabul etmiyoruz. Arog'da tarih öncesinde futbol nasıl olacak bunu görecez... Yalnız filmin başı, ortası, viraldi derken parça parça tüm filmi izleyecez sanırım vizyona girmeden. Tadı kalmayacak ona üzülüyorum.

Muammer Okumuş (26 Haziran, 2008 12:54 Perşembe)
tebrikler...iyi iş

Yalçın (settar) Pembecioğlu (26 Haziran, 2008 13:52 Perşembe)
Ben Türk Telekom ve TTNET gibi iki ayrı markanın filminde Cem Yılmaz'ı görünce aklım karışıyor. Sabit telefon yapan Cem Yılmaz'ın VDSL reklamında da oynamasını garip buluyorum.

sadi (su geçirmez balık) tekin (26 Haziran, 2008 13:54 Perşembe)
ben de almancayı nasıl öğrendiğine dair espri bekledim ama yapmadı.. hehe..

baburcum (26 Haziran, 2008 13:54 Perşembe)
milli takımı kullanarak reklam yapmışlar işte bunlar da...yandan sponsorlar mı acaba?...yoksa viral olunca sponsorluk haklarını zedelemiyor mu?..a.r.g.o.

tims@h (26 Haziran, 2008 14:24 Perşembe)

Settar, VDSL zaten TTNet'in reklamı ve ürünü değil. çok kafa karıştırıcı ve Türk Telekom ("TT") neden böyle birşey yaptı bilmiyorum ama o reklamda TT kendi kurduğu VDSL altyapısının reklamını yapıyor ve bu alt yapıyı tüm ISP'lerin hizmetine açtığını söylüyor. Yani yarın öbür gün TTNet gidip TT ile anlaşma yapıp bu altyapı üzerinden abonelerine VDSL hizmeti sunacak, tabi isteyen tüm ISP'ler de aynısını yapabilecekler. Yani TT'nin yaptığı reklam değil bir tür duyuru, zira bizler gidip TT'den VDSL hizmeti alamayacağız. TT ile TTNet arasında da bir iletişimsizlik var bu konuda. Bir çok insan hemen TTNet'i arayıp VDSL'e geçmek istediklerini söylüyorlar, TTNet çağrı merkezide bunun kendi ürünleri olmadığını ve TT Bölge Müdürlüklerine veya TT Bayilerine gidilmesi gerektiğini söylüyor. TT'nin çağrı merkezini arayınca da ISPnizi arayın diyorlar. TT interneti VDSL ile hızlandırdı, keşke bu hızı TTNet ile haberleşmesinde de kullansaydı ve böyle aptal duruma düşmeselerdi. 
Bu arada ufak bir not, mevcut ADSL modemler ile VDSL'e ulaşılamıyor, yani yarın öbür gün VDSL'e geçeyim derseniz VDSL uyumlu yeni bir modem almanız lazım, şu anda piyada fazla bir seçenek yok, Airties'da yeni bir VDSL modem üzerinde çalışıyormuş, Eylül gibi piyasaya çıkması bekleniyor, zamanla açısından Airties için kötü oldu, ilk dalga VDSL talebi geldiğinde modemleri henüz piyasaya çıkmamış olacak, önceden olmayan ve yeni oluşan bu yeni piyasaya geç girecekler.


Yalçın (settar) Pembecioğlu (26 Haziran, 2008 14:40 Perşembe)
Şaşırdım. TT imaj toparlamak için iyice garip şeyler yapıyor.

Imagination (26 Haziran, 2008 19:55 Perşembe)
bu video bana o kadar da enteresan gelmedi yahu, komik desem komik diil, ilgilnç desem öyle enteresan bi tarafı yok.. ne biliym.. sevmedim, bana maille gelse bu virali yaymazdım...

ferhat can (26 Haziran, 2008 21:59 Perşembe)
aynı espriyi hem ozan hem cem yapıyor. acaba hangisi buldu =)

sinif12d (26 Haziran, 2008 22:43 Perşembe)
hallo, ich bin cem yilmaz, ich bin ein schaupieler

altyazılar yanlış
sadece oyuncu olduğunu söylüyor...

dozdenoir (27 Haziran, 2008 00:03 Cuma)
yeri gelmemişken ama konusu geçmişken TT ile TTnet farkı gibi hazırkart ile muhabbet kart arasındaki farkı da biri anlatabilir mi?
Bir de mustafa Sandal ile muhabbet kartın nasıl bir kişisel bağı var. Mustafa sandal satın mı aldı ne yaptı muhabbet kartı

tiryaki (27 Haziran, 2008 01:26 Cuma)
hazırkart artık kısmen tarih oldu. en son numaranızı faturalı yapalım lütfen filan diyorlardı. bu konuyla ilgili olarak mezzo nun güzel tesbitleri vardır bigu da. öte taraftan; türk telekom için çalışan birisi olarak cem yılmaz ın böyle bir video yapmasının hiç bi sakıncası yok aslında. çünkü cem yılmaz türkiye de ünlü kullanalım dediğimizde; aklımıza gelen ilk ve en güçlü isim. tarkan (avea) ile cem yılmaz ı arada karşılaştırın derim. tarkan ın kendini en parçaladığı kampanya panço nun doritos panço olduğu yıllardı... o zaman hatta cem yılmaz bile yoktu belki de; ya da g 600 reklamı zamanları olabilir. cem yılmaz ise tek başına bir ekipmiş gibi geliyor bana. şu türk telekom u yerlerden alıp göklere çıkaran adamdır. vdsl e gelince; vdsl türk telekomun sunduğu altyapısını kurduğu bir teknoloji ttnet adsl hizmeti veren bir şirket. yarın öbür gün ttnet umth lisans ile ucuz görüşme kartı bile satabilir :) neyse; cem yılmaz ı seviyorum. doritos ala turca nın kıskananlar çatlasın reklamını ile doritos ala turca çay saatinin patlamasını düşünelim. filan filan ya... i can easily realise..

baburcum (27 Haziran, 2008 09:50 Cuma)
bu kadar ttnet demişken....önceden muhabbeti geçti mi bilmiyorum ama ne dandik bi logosu vardır bu ttnetin ya...

Aygül Pembecioğlu (27 Haziran, 2008 15:38 Cuma)
Cemshid.gen.tr'de gördüm, milli takım penguen kapağı :)



mezzoalto (27 Haziran, 2008 16:22 Cuma)

garanti haberine de yazdım ama uykusuzun kapağı efsane.. düşündükçe gülüyorum, biri onu da eklesin noolur:) ben beceremiyorum:)


Yalçın (settar) Pembecioğlu (27 Haziran, 2008 16:36 Cuma)
Buyrun :)


buraKargın (27 Haziran, 2008 23:20 Cuma)
Ttnet'in logosu cidden değişmeli. Cansız ve iletişimden uzak bir görüntüsü var. Bakalım, yakındır...

tiryaki (28 Haziran, 2008 01:28 Cumartesi)
o logo eskiden kalma değil mi? TürkSatKablo'nun, TürkSat ın logosu gibi. Aynı seriden.. O değil de çok balon bir şeye rastladım; o daha bomba hem de yeni; TTMail in logosu :) ttmail vs. gmail

tiryaki (02 Temmuz, 2008 02:38 Çarşamba)
her ne kadar spam olarak geldiği için sevmesem de habere yorum değeri taşıyor sanırım. benim türkiye de duyduğum gördüğüm satışa hazırilk vdsl2 modem

Yorum yapmak için
- sisteme kayıt olabilir,
- Bigu üyesi iseniz ana sayfadan giriş yapabilirsiniz.