Bob Dylan'ın son şarkısı için Nash Edgerton'dan kısa film lezzetinde bir müzik videosu. Aşk ve tutkunun yıkıcı yüzünü anlatıyor.
Link:
Director: Nash Edgerton Production: The Directors Bureau Producer: Karen Lin Director of Photography: Greig Fraser Post Production: The Mill Los Angeles Editor: Stephen Berger Client: Bob Dylan
şarkı çok güzel ...efsaneler dönmeye başladı bob dylan olsun,depeche mode olsun, journey olsun, dave matthews band olsun...single larını çok sevdim özellikle journey. bulayımda ekliyeyim buraya .
Ben bu arada mekanı eski bir Toyota reklamında kullanılan yere benzettim. Toyota olmayabilir de. Yine kısa film tadındaydı, bir adam ve kadın kaçıyordu mafyadan, motele giriyorlardı, sonra çıkıp araca biniyorlardı, patlıyordu araba havaya uçuyordu sonra yere düşüyordu hiçbir şey olmamış şekilde.
Toyota değil Nissan Pathfinder. Ama senin aklındaki sağlam imajı Toyota'ya daha çok uyduğu için öyle hatırlaman güzel bir ayrıntı. Toyota Hilux için bu tarz filmler yapar. Bigu'da da var bazıları ;)