Yorumlar
Aygül Pembecioğlu (23 Ocak, 2010 12:11 Cumartesi)baktım biz over kullanıyormuşuz (ne kampanya yahu, gidip buna baktım :P)
BigCell (23 Ocak, 2010 12:20 Cumartesi)Çocukluktan beri under olmasına özen gösteririmi over takan görürsem de değiştirir under hale getiririm.
digitallunicorn (23 Ocak, 2010 12:36 Cumartesi)bende under takan görürsem hemencecik over yaparım :P gıcığım under takanlara xD
digitallunicorn (23 Ocak, 2010 13:17 Cumartesi)benimki çocukluktan gelmiyo :) ama değiştiriyorum napimmm kendimi tutamıyorum

over ı seviyorum xD
byparlak (23 Ocak, 2010 17:34 Cumartesi)esim under yapiyo ben her gordugumde over yapiyorum..niye under yapiyosun diyince daha az harcaniyormus! this is how we roll hahah
Hürol (onogono) Öztürk (23 Ocak, 2010 19:40 Cumartesi)@byparlak: under kullanıca daha fazla harcanıyormuş.
Açıklaması ise şöyle:

Tuvalet kağıdındaki perfore, yapı itibari ile tek elle kolaylıkla koparılabilecek şekilde tasarlanmış.
Aşağıdaki şekilde de görüldüğü üzere, kopma noktası rulo gövdesine yakın bir yerde.
"Under" pozisyonunda elde tutulan kağıt miktarı daha fazla olduğu için, "Under" pozisyonunu uzun vadede daha fazla kağıt kullanımına sebep oluyormuş.

kaynak:
treehugger
Eda (editoredit) Demir (24 Ocak, 2010 05:58 Pazar)@onogono bu bilgi super olmus, ogrendigim iyi oldu, daha bir anlam kazandi kampanya :)
"how do you roll?' sanirim bir de 'seni ne mutlu eder?' gibi bir anlama da geliyor ayrica.
burda tum caddelerdeki sayaclar saymaya devam ediyor, hatta bugunku rakamlarin da fotografini cekmistim ama bir baktim yayinlanmis haber.
cok begendim ben kampanyayi, resmen interaktif. hem gercekten ilgimi cekti, hem bir sey ogrenmis oldum, hem de ogrendigim sey ile marka beni kendinden haberdar etti. sitesine de girdim, nedir ne degildir her yerini inceledim, markanin sitesine de girdim haliyle. haber bile yaptim! :) ama sonuc olarak henuz kullanmadim urunu, o ayri :)
gullusum (24 Ocak, 2010 18:55 Pazar)kesinlikle over-fekat estetik kaygilar dolayisiyla, meger tasarruf da oluyormus simdi ogrendim! Under gordum mu degistiririm hemen! Bizim ahali de over'cıymış. oran su an Over-%75!
elixmix2019 (24 Ocak, 2010 19:32 Pazar)Bizim memlekete faydasi olur bole kampanyalarin, nihayetinde
nufusun 1/4'u tuvalet kagidi kullandigi icin :))
Kalanlarin ne yaptigi ise ayri
bi kahramanlik hikayesiymis sevgili bigucanlar
phoenixia (24 Ocak, 2010 19:50 Pazar) tabii ki üstten...:)
MioCaro (26 Ocak, 2010 15:54 Salı)tersini düzeltecek kadar takıntılı bir şekilde üstten.
ozantortop (02 Kasım, 2010 11:18 Salı)Askıdaysa üst, dizüstüyse alt. :)
Pampik (02 Kasım, 2010 11:19 Salı)üsten kolay yuvarlanır şekilde, 2. resim soldaki :)
ozantortop (02 Kasım, 2010 12:03 Salı)Şöyle yani, klozette oturulur, raftan tuvaletkağıdı alınıp dizlerin üzerine konur. İki bağacın arasına yerleşen rulo, kolayca döner. Lan neler anlatıyoruz ortalık yerde yaa... :) *Bu sayede duvara sürtünmez*
Yorum yapmak için
- sisteme
kayıt olabilir,
- Bigu üyesi iseniz ana sayfadan
giriş yapabilirsiniz.