Anasayfa

4167_8797.jpg Resimleri
 

myspace ile evleniyorum (web reality şov)


Pin It
Gelinim olur musun Myspace'e mi geliyor diye heyecanlanmayın, bu biraz daha dizimsi hali ile bir evliliği bilmediğiniz bir sürü kişi ile planlama olayı diyebiliriz.

Evilik dönemindeki stresi düşününce bilmediğiniz Myspace kullanıcıları ile kıyafetten, nerede düğünün olacağına kadar herşeyi beraber karar veriyorsunuz.  Kullanıcılar her hafta düğün ile ilgili 2 detay konusunda oylama sistemi ile karar verecekler (bana sıkıcı geldi açıkçası)

Toplam 13 webisode olarak yayınlanacak bölümlerde en sonunda canlı düğün töreni olacakmış hali ile.

Bu şanslı - ya da deli mi demem lazım böyle bir olaya katılacak- çift için  mart ayında ada bekçisi gibi video başvuruları toplanmaya başlanacakmış. Mayıs'ta kim dolukları belli olacak, seri ise Ağustos ayında başlayacakmış.

Oylama sistemi ve sadece 13 bölüm ile duygusal bir bağ yapılabilecek mi merak ediyorum ama evlilik döneminde kadınlar bu tür dergiydi, tv programıydı şeylerine sararlar, o yüzden bir kitlesi olacağı kesin.

Ve konuyu 2009'da vizyona girecek olan ve evlilik konseptli 2 adet romantik komedi trailerı ila kapatıyorum :)

Sandra Bullock ve Ryan Reynolds'tan The Proposal


Kate Hudson ve Anne Hathaway'den  Bride Wars


Pin It

Bu haberler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar


restless (22 Ocak, 2009 12:04 Perşembe)
Bir de Myspace kullanıcılarından oluşan kadrosuyla (yazıp, yönetip oynadıkları) ''first user generated movie'' sıfatına sahip olan Faintheart vardı.

Aygül Pembecioğlu (22 Ocak, 2009 16:11 Perşembe)
Faintheart'ı bilmiyordum. Saol restless! :)

restless (22 Ocak, 2009 16:45 Perşembe)


Yorum yapmak için
- sisteme kayıt olabilir,
- Bigu üyesi iseniz ana sayfadan giriş yapabilirsiniz.