Yorumlar
Yalçın (settar) Pembecioğlu (31 Temmuz, 2008 11:17 Perşembe)Allaam, Dharma Initiative logosunun değişimini de haber yaptık ya, ölsem gam yemem :)
Bence hoş olmuş. Şirketin bozulan imajını toparlamak adına güzel bir modernleşme çabası. Öte yandan yan elementlerdeki detaylar eskisi kadar keskin değil. Dharma'nın bir çok alanda gösterdiği faaliyetleri birleştireceği fikrini edindim buradan. Tasarımı hangi ajans yapmış acaba?

Aygül Pembecioğlu (31 Temmuz, 2008 11:28 Perşembe)Ama ama burda haber Lost ARG'nin yeninden başlamasııı...
Logo değişimi dikkat çeksin diye atılmış başlığımdı snif bühü :)
ARTanubis (31 Temmuz, 2008 11:29 Perşembe)kaç bin yıllık baguayla bu kadar oynamak "modernize etmek" de ne ben anlamadım ama olsun fena görünmüyor... güzel görünümlü anlamsız bir logo haline gelmiş bence...
ama yaşasın century gothic de demeden gecemeyeceğim:)
tiryaki (31 Temmuz, 2008 11:39 Perşembe)bu şirket neci? lost la ne alakası var? primatech paper company gibi bir şey mi? açarsak biraz :)
hani ben lost izlemedim hiç, haberi de tamamlamış oluruz 5n1k hesabı.
Aygül Pembecioğlu (31 Temmuz, 2008 11:42 Perşembe)The
DHARMA Initiative (
Department of Heuristics And Research on Material Applications Initiative) is a scientific research project, which had a large presence on
the Island during the 1970s and 1980s. It is represented by variations of an octagonal logo that appear on most of its products and stations.
Tüm detaylar şurda :) tiryaki (31 Temmuz, 2008 11:44 Perşembe)tamam canım aaa. :)
edit:yorumunu silmiiiiş!!!
Aygül Pembecioğlu (31 Temmuz, 2008 11:49 Perşembe)1 dk ben demin yorumu yaziyim mi derken yazdim sonra sildim mi acaba? hiii benim icimde lost var galiba. hatirlamiyorum ne yaptigimi ühü
tiryaki (31 Temmuz, 2008 11:52 Perşembe)yok :) "4 sezonluk muamma..." diye başlayan, iki bigu üstüme gelince tabi, biz de varmayalım çocuğun üstüne canım edasıyla sildi :)
braincircle (31 Temmuz, 2008 14:53 Perşembe)Şirketimin yeni logosundan çok memnunum. Hedeflediğimiz yarınlara yakışan bir logo oldu.
Hans Beyin de dediği gibi "Waoow, that's wat ay waz tolkin eboud!"
mezzoalto (03 Ağustos, 2008 17:00 Pazar)Lost izlemeyenler için biraz açıklama yapılabilir mi:) ya da boşversek de olur mu:)
MadDog (04 Ağustos, 2008 00:02 Pazartesi)lost izlemeyenler, izlemek istemeyenler, umursamayanların ne anlama geldiğini bilmese de hayatlarını devam ettirebileceği bir haber. çünkü bu, jj abrahams projelerinden alışık olduğumuz şekilde genel olarak internetten sürdürülen bir diziye izleyici çekme kampanyası. lost experience adı altında toplanıyorlar. bir sürü vardı bunlardan. bir ara sessizliğe gömülmüştü, şimdi yeniden canlanmış.
Cansu (15 Ocak, 2009 22:52 Perşembe)yıllardır kömür sobalarında bu logo kullanılıyormuş da haberimiz yokmuş :)...Tabii artık logo değişmiş ama olsun:

kaynak:
bobiler.org foria (15 Ocak, 2009 23:21 Perşembe)Artık ,

"Fringe" izleyeceğiz...
dozdenoir (16 Ocak, 2009 02:38 Cuma)
Fringe izlemekte yarar var ben birinci sezonu bitirdim baya güzel hem lost gibi sonsuz sorular yok... her bölüm cevabını alıp oturuyorsun genel sorunun cevabını ise tabiki vermiyor
birinci sezon 10 bölüm duyurulur....
Aygül Pembecioğlu (16 Ocak, 2009 17:10 Cuma)Merak ettim, şimdi Fringe konusuna el atıyorum :)
Yorum yapmak için
- sisteme
kayıt olabilir,
- Bigu üyesi iseniz ana sayfadan
giriş yapabilirsiniz.