Anasayfa

193_193.jpg Resimleri
 

reklamcı olma kiti


Pin It

Reklamcı olmak için ihtiyacınız olan her şey bu sitede!!!



www.adguystarterkit.com



Pin It

Bu haberler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar


Yalçın (settar) Pembecioğlu (13 Ocak, 2006 15:53 Cuma)
Kreatif olmanin kurallarini cene altinda bi sakalcik, bogazli kazak ve kalin cerceveli gozlukle ozetlemisler hehe :) inandirici bi tarafi oldugu kesin :)

nick (14 Ocak, 2006 04:29 Cumartesi)
gunuzdeki ye kurkum ye olayina bir taslama. ama yalan da degil, ben sahsen bi boktan anlamayan ama ustbas- imajla hayatini idame ettiren cok adam taniyorum. ama biseylerden anlamasina ragmen, sumuk gibi dolastigi icinde kale alinmayanlarida gordum. malesef olcuyu tutturmak lazm. yazimi unlu bir munubus deyisiyle bitirmek istiyorum. "ne insanlar gordum ustunde elbise yok, ne elbiseler gordum icinde insan yok". yaa munubus edebiyati bole bisey, carpar insani. hehhehe.

carbendi (14 Ocak, 2006 04:43 Cumartesi)
Güzel taşlama. ps:"munubus edebiyatı" diye geçen, Mevlana'nın sözü!!!


sadi (su geçirmez balık) tekin (14 Ocak, 2006 11:39 Cumartesi)
hahahaaa.. süpermiş ya.. aynı kiti tasarımcı olmak için de kullanabilir miyiz acaba.. yani öyle görünmek için.. heyt bee, artık imaj-maker süpermarketleri açılacak, -pardon, ressam olma kitlerine baktım ama.. -solda beyefendi, heykeltraş olma kitleriyle yanyana. üst sıralar başlangıç setleri, altlar da expert mode'dur. hey gidi hey.. ebru akel duysa ağlardı..

nick (15 Ocak, 2006 13:37 Pazar)
hmm, dipnot için saol carbendi, haybeye aklimda kalmamis demek ki. bidaa baska pot kirmadan soriyim bari, "unutulanlar unutulanlari asla unutmazlar" da bole saygideger birine ait mi degil mi?

carbendi (15 Ocak, 2006 16:05 Pazar)
:) valla bu söz hakkında pek bilgim yok. Biraz araştırdım Özdemir Asaf'a ait olabilir diye düşünülüyo bikaç yerde ama yalan da olabilir. Bana sorarsan bu söz anonim yada başka bir ülkenin özdeyişlerinden çeviri.

carbendi (15 Ocak, 2006 16:08 Pazar)
belki fazla doğruculuk olucak ama "unutulanlar unutanları asla unutmaz" olucak onun doğrusu :)

Aygül Pembecioğlu (16 Ocak, 2006 01:11 Pazartesi)
mujdemi isterimmmm, sitede yeni bolum acicaz sizin icin "ozlu sozler" die :)

nick (16 Ocak, 2006 02:38 Pazartesi)
hehhe, bilmiorum ben edebiyat bilgimi sadece munubuslerden aldigim icin, dogrusunu bilmem zor. vikican sen ozlu sozlerde once site ici mesajlasma vs onnar var daha... eskiden baryamdan sora olacaklar yazan yerde simdi sitemizde olacaklar yazior gozumuzden kacmadi yani hehhe.

Aygül Pembecioğlu (16 Ocak, 2006 05:27 Pazartesi)
eheheh kem kum tugrul programama icin 1 ay max limit verilmisti. bayram boyunca calistik ama yetismedi :( bu hafta biticek diyor tugrul heyecanla bekliyoruz dimi tugruuuuuuull :)))

Yorum yapmak için
- sisteme kayıt olabilir,
- Bigu üyesi iseniz ana sayfadan giriş yapabilirsiniz.