Yorumlar
bineger (09 Haziran, 2006 13:57 Cuma)Düşünmek için zaman haracamaya gerek yok işte en kolay fikir, maketini yap koy, ee birde yazılar büyük puntolarla olsun kocaman kocaman... :)
Bir kere cep telefonunun küçüğü makbuldur, tercihen genel olarak.
sen cep telefonuna maket yap bunu kocaman algılat insnlara sonra almalarını bekle çok kötü bir fikir.
argeok (09 Haziran, 2006 14:14 Cuma)Bunu gibi kocaman bir şey yerine estetik bir saat kulesi koysalar ve diğer telefonlarınıda sergileseler nasıl olurdu acaba .Avea reklamındaki telefonlar gibi olmuş.
argeok (09 Haziran, 2006 14:34 Cuma)Pardon( Bunun gibi)
sakinhalim (09 Haziran, 2006 18:30 Cuma)bu boyda bi cep telefonu olsa ben alırdım..
Ceyhun Aksan (17 Haziran, 2006 10:28 Cumartesi)Aslında amaç sanırım uzaktan da farkedilebilir kılmak. Peki sor şu "ne kadar başarılı oldular?" :D
bugateg (25 Ağustos, 2006 14:15 Cuma)Bu tür reklamlar görüntü kirliliği bana göre ... hiç gerek yok PO nun yola araba koyduğu gibi.. saçmalık.. kişisel fikrim tabi.
Yorum yapmak için
- sisteme
kayıt olabilir,
- Bigu üyesi iseniz ana sayfadan
giriş yapabilirsiniz.